| O ukochanych koniachZdjęcia |
| ![]() |
| Imię: Kasia Nick:Dory Wiek: a raczej rok urodzenia - 1992 Kocham: KONIE! Ukochana rasa: Shire, Mustangi Jeżdżę od: 29.06.2005 Ukochane konie: Czesiu, Kunia, Jagoda, Zahara Ulubiona maść: kara, bułana, srokata Napisz do mnie |
| Music |
| |
| Lay by me ( z niewielką (tia yaasne) pomocą :) ) |
| Link :: 01.05.2006 :: 22:15 O jezusicku ale ja tu dawno nie pisałam ![]() W każdym razie W moje urodzinki (tj sobota) byłyśmy w pandorze z nelą i klaudziszynem. Szło nam beznadziejnie ale na szczęście nie tylko nam. Jechaliśmy tak powoli że nawet w cześkowej dupie uruchomił się motorek i aż rwał sie do kłusa. Ale było przewspaniale. W czwartek będzie pierwszy dzień pracy w pandorze. Już nie mogę się doczekać. Ciekawe jakiego konia dostane pod opiekę ? Aż mnie energia rozpiera Od czwartku będe pisała częściej ![]() Komentuj(2) Link :: 08.05.2006 :: 08:22 Och niestety w ostatnich dniach nie miałam za bardzo czasu pisać. W sobotę byłam w Pandorze. I powiem szczerze że było świetnie. Na początku czyściłam Czesława a potem księżną którą ucałowałam od isiaka bo ostatnim razem zapomniałam ![]() ![]() ![]() No ale dzięki temu zaprzyjaźniłam się z Eweliną i w sumie podsumowując sobota była świetna ![]() Nie mogę się doczekać wtorku i dalej nie wiem jakiego konika mam :/ Komentuj(3) |