|
| O ukochanych koniachZdjęcia |
|
| |
|
| Imię: Kasia Nick:Dory Wiek: a raczej rok urodzenia - 1992 Kocham: KONIE! Ukochana rasa: Shire, Mustangi Jeżdżę od: 29.06.2005 Ukochane konie: Czesiu, Kunia, Jagoda, Zahara Ulubiona maść: kara, bułana, srokata Napisz do mnie |
|
| Music |
|
| |
|
| Lay by me ( z niewielką (tia yaasne) pomocą :) ) |
|
| Link :: 21.11.2005 :: 20:24 Jutro pogalopujemy daleko, jeszcze dalej niż te obłoki, poznamy nowe konie, odkryjemy nowe padoki... Starym borom nowe damy imię, Nowe ptaki znajdziemy i wody, Posłuchamy jak bije olbrzymie, Zielone serce przyrody Nowe kwiaty znajdziemy na łąkach Nowe gwiazdy złowimy na niebie Pobiegniemy daleko, daleko Jak najdalej, jak najdalej przed siebie. Usłyszymy radosne rżenie Jak biegniesz w kierunku słońca W galopie kopyt twych brzmienie Pędzących do tęczy końca Tak... Chce mi się płakać ... On był taki kochany, taki śliczny. Mój staruszek. Był taki mięciutki. Został uśpiony bo sam nie mógł już wstać na nogi. Miał raka. Pierwotnie to była piosenka ... Ale ją troszkę zmieniłam. Dopisałam ostatnią zwrotkę ... Kochamy cię domiś .... Będziemy tęsknić ;( Komentuj(5) |