Ukochane konie
O ukochanych koniach
Czesiek (idol)
Rasa: Kundel bury :D
Rodzice: Irys, Faworka
Data urodzenia: 10 stycznia 1995
Maść: Albinos (nie rasa tylko zwyczajny albinos :D )
O nim: Przynajmniej wg mnie, jest on leniwym i powolnym koniem który wszystko olewa. Można po nim skakać a on ma to gdzieś :D Jak powiedziała instruktorka
"czesiu od urodzenia miał wszystko w d...." :D Całą jazdę się wlecze ale jakieś 5 minut przed końcem się ożywia. On ma chyba wbudowany zegarek, bo odlicza sobie czas i dokładnie godzinę po osiodłaniu, staje na środku maneżu i za nic się nie ruszy :P PODOBNO dobrze skacze. Jest najkochańszym konikiem na świecie.
Jagoda
Rasa:sp
Rodzice: Moje źródło nie wie :/ :D
Data urodzenia: Ma 19 latek
Maść: Siwa
O niej: Jest starą spokojną kobyłką która ktoś kiedyś mocno zaochwacił I nie można na niej jeździć bo ma zniekształcone kopyta :( BIdulka. Potrafi otwierać drzwi od boksu i wyżera czesiowi sianko kiedy on jest na pastwisku :D
Kunia
Rasa: kundel bury
Rodzice:antonia i karat
Data urodzenia: 30.03.1993
Maść: Kara
O niej: Ma bardzo miękki kłus (nie wiem jak z galopem :D), lecz przez to że jest koniem rekreacyjnym, zaczęła wyrywać wodze, ciagnąc głowę na dół. Kopie konie które idą za nią, więc ona musi iść zawsze ostatnia
Zahara
Rasa: Arab
Rodzice: Nie wiem
Data urodzenia: J/w
Maść: Kara
O niej: Jeździłam na niej tylko 3 razy i więcej nie pojeżdżę :( Jej właścicielka postanowiła ją sprzedać bo zabrakło jej kasy (sprzedaje ją w niemczech) Zdobywała 1 miejsca w różnych zawodach (nie wiem dokładnie w czym). Bardzo dobrze się ją prowadzi, i jest bardzo niska. Wydaje mi się że ma koło 140 cm ale nie jestem pewna ( jest bardzo niska :D )
Zaharko będziemy tęsknić :(
Doszedł jeszcze Bohun o którym poczytacie na tej stronie.
BOHUN
| |
Me
Imię: Kasia
Nick:Dory
Kocham: KONIE!
Ukochana rasa: Shire, Mustangi
Jeżdżę od: 29.06.2005
Ukochane konie: Czesiu, Kunia, Jagoda, Zahara
Ulubiona maść: kara, bułana, srokata
Napisz do mnie
gg – 4174271
| |
Lay
Lay by me ( z niewielką (tia yaasne) pomocą :) )
| |