![]() |
Dzisiaj byłam sobie z Nelą na konikach. Wreszcie jakieś urozmaicenie szarych dni spędzonych przed kompem. Nawet na naszym forum nikt się nie pokazuje i nie mam czego komętować . Dzisiaj mogłyśmy sobie same osiodłać konie a na jeździe była też jakaś dziewczyna i jakaś pani. Dostałam zacharkę, najwspanialszą na świecie ( oczywiście poza czesiem i kunią oraz jagodą na której niestety nie można jeździć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
23.07.2005 :: 15:38 :: nbierun.iplan.pl Aha, a ciekawe jak skończyłą ta osoba która urwała to drugie strzemię :D hahahaha ? |
23.07.2005 :: 15:38 :: nbierun.iplan.pl Nela A to ze się utrzymałam to zwykły ;przypadek, zreszta byłam już wtedy w kłusie to wstyd by był jakbym się nieutrzymała :P |
23.07.2005 :: 15:37 :: nbierun.iplan.pl A co do tego strzemienia to mega lol. Po prostu mnie zamurowało :D :D :D :D psuja ze mnie :D :D hahaha |
23.07.2005 :: 15:36 :: nbierun.iplan.pl Nela Jechałam na Bohunie :] :] Mam takie nerwy że sobie nie wyobrażasz, za ciebie!!!!! WKURZYŁAM SIĘ!! Co ta BABA sobie myśli????!!!! grrrrrrrrr!!!!Ja ślicznie wyglądałam :D ? buahahaha,. widziałaś jak mnie wyrzucało w tym nieszczęsnym galopie ? :D Na dodatek został mi jakiś taki instynkt, ze jak galop to w półsiadzie, i już nawet tego nie kontroluję jak pochylam się do przodu . No ale mimo wszystkiego jestem szczęśliwa że galopowałam i nieszczęśliwa że ty nie galopowałaś. Za tydzień zrobię wszystko żebyśmy obie galopowały!!!! Będę tak nudziłą i marudziła ze w końcu się zgodzi!! |
Talk.pl :: Wróć |