![]() |
Dzisiaj byłyśmy z Nelą na solcu. Hm powiem szczerze, że od razu ta stadnina nie przypadła mi do gustu. Wielka hala Na której było z 50 boksów dziwnie kojarzyła mi się z fermą wieprzów do rzeźnika. Konie podobno mają cały czas zmieniane boksy. Nie pozwolono nam ich nawet siodłać ! Jednak konie są przewspaniałe i sprawiają wrażenie jakby czytały w myślach jeźdźca. W pandorze jest zupełnie inaczej. Dwie stajnie w której jest w sumie koło 25 koni. Przytulne. Gdy na dworze zimno w nich jest ciepło, albo odwrotnie. Każdy konik ma swój własny kącik i wątpię aby codziennie zmieniały boksy. Nawet jak nie można ich samemu czyścić i siodłać ( a zawsze chyba można ![]() ![]() Pozdrowionka i papcie ! No i zdjęcie likierka i pastwiska ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
22.07.2005 :: 22:20 :: nbierun.iplan.pl :D :D :D :D :D |
22.07.2005 :: 22:20 :: nbierun.iplan.pl DORY, I WANT YOUR NEW NOTE!!!!!!!!!!! NOW!!!!!!!!! :P to rozkaz?? TAK!! |
22.07.2005 :: 08:45 :: nbierun.iplan.pl Media ;) Konkurs rozpoczęty, zapraszam na www.media.story.pl/story.php ;) ! |
20.07.2005 :: 11:02 :: nbierun.iplan.pl Nela Znów mi się koment nie zapisał!!!! A taki długi napisałam!!!! |
20.07.2005 :: 11:01 :: nbierun.iplan.pl Nela a nowa nota??!! |
16.07.2005 :: 22:18 :: staticline797.toya.net.pl marzi nie interesuje sie konmi wiec ta cala nota to dla mnie jakis szyfr:P.Ale mimo to zapraszam na mojego bloga http://pink-girl.mblog.pl mam nadzieje ze wpadniesz i podobnie jak ja skomentujesz notke.Pozdrawiam i serdecznie zapraszam w odwiedziny. |
Talk.pl :: Wróć |