![]() |
Dzisiaj padało więc dzień zapowiadał się potwornie. Wstałam sobie więc około 11 bo od tygodnia wstaję o 6.00 Ziew. I pojechałam z mamą o 12.25 na kurs. Nie spóźniłabym się gdyby mam nie musiała jechac do banku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S Dokładne taka sama notka jest na moim 2 blogu ![]() |
|
Tak napisali inni: |
10.07.2005 :: 21:58 :: nbierun.iplan.pl Spoko miałaś. Pierwszy galop po 2 tygodniach jazdy. Ja musiałam czekać na to 8 miesięcy. Aż mi się śmiać chce. No ale przynajmniej byłam do tego dobrze przygotowana. Chyba nie wyrzucało mnie aż tak mocno z siodła, nie gubiłam strzemion i jechałam nawet po ścieżce :D Arozryczałam się jak dowiedziałam się ze mam Fogara. I tak jak przypuszczałam było do dupy!!!! Nigdy więcej!!! A Kinga jechała na Kolii, to podobno najgroźniejszy koń w stajni (nmie licząc prywatnych) więc coś tu chyba jest nie tak!!!!!! P.S. Dokładnie taki sam koment jest na twoim drugim blogu :P |
10.07.2005 :: 17:22 :: deb69.neoplus.adsl.tpnet.pl ;) Hejka!!! Masz super bloga i mam do ciebie prośbe. Mam koleżankę, która marzy o tym by być w kolumnie najczęściej czytanych blogów. Wystarczysz że wejdziesz na jej bloga i nie musisz zostawiać komentarza jeżeli nie chcesz. Ale jeśli zostawisz to ona nie będzie miała nic przeciwko i się odwdzięczy. Oto jej adres http://us5.blog.onet.pl Mam nadzieję, że pomożesz w spełnieniu jej marzenia :) |
Talk.pl :: Wróć |